Transformeer je woonkamer met een op maat gemaakt trapontwerp, door Marten

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Marten

Marten

NL

Makkelijk

2 minuten

Inspirerende traprenovatie in een moderne woonkamer

Ben je op zoek naar een manier om je woonkamer een frisse en moderne uitstraling te geven? Kijk dan eens naar het project van Marten, die met precisie en oog voor detail zijn trap heeft getransformeerd. In dit inspiratieartikel nemen we je mee door het proces van het dichtmaken van een trap met op maat gezaagde stootborden, en laten we je zien hoe dit element je woonruimte compleet kan veranderen.

Op maat gezaagde stootborden: het hart van de renovatie

De trap in Marten's woonkamer was voorheen open, wat een rommelige uitstraling gaf aan de ruimte. Door het toevoegen van strakke, op maat gezaagde stootborden van OPMAATZAGEN.nl heeft hij niet alleen een esthetische upgrade gegeven aan de ruimte, maar ook de veiligheid verhoogd en extra opbergruimte gecreëerd onder de trap. De neutrale witte kleur van de stootborden zorgt voor een tijdloze uitstraling die naadloos aansluit bij de rest van de woonkamerinterieur.

De esthetische voordelen van doe-het-zelf traprenovatie

Door zelf aan de slag te gaan met het renoveren van je trap, kun je de dimensies en het materiaal volledig afstemmen op je persoonlijke voorkeur en de uitstraling die je wenst te bereiken. Marten heeft gekozen voor MDF Gegrond platen van 12 mm, wat een soepel en verfbaar oppervlak biedt. Hiermee heeft hij niet alleen controle over de maatvoering, maar ook over zijn budget. Bovendien geeft DIY-renovatie een voldoening die je niet gauw verkrijgt bij een standaard oplossing.

De stijl van Marten's doe-het-zelf project

Het project van Marten straalt een moderne en minimalistische stijl uit, die perfect aansluit bij de hedendaagse interieurtrends. De naadloze overgang van de woonkamer naar de bovenverdieping, dankzij de verbeterde trap, heeft een rustige en georganiseerde sfeer gecreëerd die bijdraagt aan een ontspannen woongenot.

De voordelen van MDF Gegrond

MDF Gegrond is een veelzijdig materiaal dat ideaal is voor projecten zoals deze. De voorbehandelde priming maakt het verven een stuk gemakkelijker en zorgt voor een gladde afwerking. MDF absorbeert ook geen vocht, waardoor het een goede optie is voor gebruik binnenshuis. Ten slotte zijn MDF-platen gemakkelijk op maat te zagen, waardoor je een aangepast project kunt realiseren dat er professioneel uitziet.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marten en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

85,12 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken