Een open trap dichtmaken met op maat gezaagde multiplex panelen, door Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jan

Jan

NL

Gemiddeld

2 minuten

Jan laat in dit DIY project zien hoe hij de online zaagservice heeft gebruikt voor het dichtmaken van zijn open trap. Na het opmeten van de maten heeft hij multiplex populier panelen op maat besteld. Zo kon hij direct starten met zijn klus.

Omschrijving van Jan

Met de mooie op maat gezaagde Multiplex Populier gegrond plankjes heb ik mijn trap naar de tweede verdieping dicht gemaakt. Na flink onderzoek uiteindelijk gekozen voor pocketholes voor de bevestiging aan de onderkant van de bovenste tree. Beviel prima.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst alles opgemeten met een laser meter. Kunnen concluderen dat de hoogte vrijwel gelijk was bij 14 van 15 treden. De hoogte heb ik allen één cm. vanaf onderkant trede gemeten. De hoogte ga je toch nooit gelijk krijgen, tenzij je nog gaat inkorten. Planken besteld. Pocketholes geboord (verdekte houten schroefverbinding). Gaten voorgeboord en verzinkboor er op gezet zodat de schroeven mooi in het hout vallen. Afkortzaag om de planken ter plekke op maat te zagen inclusief schuine hoeken. Mooie constructie voor de ladder bedacht en gaan met die banaan. Resultaat mag er zijn. Kostte mij met twee vrienden zo'n 4 uur. Binnenkort de gaten vullen met houtvuller, schuren en dan mag de vrouw des huizes de verfroller eroverheen halen.

Afmetingen van mijn DIY project

Als je trap hebt moet het passen ;-)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

264,91 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken