Taartvitrine met zwarte trespa legplaten, door Jasper

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jasper

Jasper

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Voor een koffiebar in Amsterdam heb ik deze metalen taartvitrine gemaakt met glas, en mooie OPMAATZAGEN.nl zwarte trespa legplaten voor het tentoonstellen van de etenswaren.

DIY: taart vitrine

Van stalen hoekprofielen aan onderkant en in de staanders en T profielen aan de bovenkant heb ik een frame gelast. deze heb ik afgewerkt met scano vloerolie zodat het ligt glanst, geen vuil meer afgeeft en een degelijke roest bescherming heeft. Daarin heb ik glasplaten en trespa platen verwerkt welke middels zwarte polymaxkit zijn bevestigd. Deze vallen mooi weg in de profilering van het staal. Middels vulplaatjes heb ik de trespa platen mooi op gelijke hoogte met de staal rand uitgelijnd.

Taart vitrine van Trespa

100,0 bij 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken