Coffeecorner van beuken- en eikenhout, door Mariska

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Mariska

Mariska

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben een koffietafel van 3 verdiepingen gemaakt om de espressomachine op te zetten in de woonkamer. De middelste plank gebruiken we om koffie, thee en kopjes op te zetten.

Robuuste koffietafel

Wij hebben 3 houten planken besteld: de 2 onderste zijn van beukenhout en de bovenste van eikenhout. De bovenste plank van beukenhout heeft een dikte van 4 mm, waardoor je een stevig bovenste werkblad hebt waar je zware spullen (zoals een espressomachine) op kunt zetten. De beukenhouten planken zijn iets minder dik. In de beukenhouten planken hebben we op elke hoek een rond gat gezaagd. Hierna hebben we de 3 planken opgeschuurd, 3 lagen beits op gedaan en op de bovenste nog 3 lagen lak zodat deze goed beschermd is tegen vocht etc. Vervolgens hebben we hier een steigerbuizenconstructie in vastgezet. Deze steigerbuizen hebben we ook op maat laten zagen. Het bovenste blad zit met schroeven vast aan een steigerbuisconstructie. En voila, onze coffeecorner is klaar!

De afmetingen van het project

100,0x60,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mariska en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

622,94 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken