TOSIZE Furniture vakkenkast op maat over een koof heen, door Simone

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Simone

Simone

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Simone

We hebben een kast op maat ontworpen over een koof heen. Zelf eerst getekend en maten genomen. Meerdere indelingen gemaakt en tot deze gekomen. Het ontwerpprogramma van TOSIZE.be is duidelijk en helpend. De kast zelf, het lijkt wel alsof hij zweeft en alle mooie dingen staan in zicht, maar de mappen staan lekker achter drie deurtjes weg gewerkt. Met de ideeën op de site tover je in een mum je eigen kast helemaal zoals gewenst. De onderkast is dieper dan de boekenkast die erboven op staat. De kast is in 2 delen besteld en op elkaar gemaakt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben de maat genomen vanaf de koof tot aan plafond. Daarna de breedte bepaald en we wilden onder dicht en boven speels open. De kast is in twee delen op elkaar gestapeld. De onderkant is dieper en met drie deuren, de maat is zo genomen dat multomappen er makkelijk in passen. De bovenkant is minder diep en heeft een speelse indeling om alle boeken en belangrijke snuisterijen tentoon te stellen. Het geeft een leuk contrast op elkaar.

Afmetingen van mijn DIY project

Afmetingen: 77,0 x 171,9 x 42,0 cm en Afmetingen: 156,9 x 100,0 x 30,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1250,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken