Strakke panelen voor schot in dakkapel, door Mark

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Mark

Mark

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Mark

Een schot gemaakt voor de berging op zolder die een stuk was opgeschoven. En daarnaast een wand voor de wang van een dakkapel. Ik heb gebruikgemaakt van 9 mm dik elliotis pine underlayment panelen die origineel 240 bij 120 cm zijn. Door het op maat te laten maken en laten bezorgen scheelt het me een hele hoop werk. Alleen nog een beetje afwerken, na het plaatsen en dan heb ik weer een stevig schot overal zitten.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Alles eerst goed opgemeten en de maten door gegeven aan TOSIZE.be. Na de levering nog een beetje passend maken (oud huis, niet alles is recht) en daarna op de juiste plek plaatsen. Nog voor de zekerheid nameten dat alles precies goed afsluit. En dan is het vervolgens tijd om alles om de 20 a 30 cm vast te schroeven zodat alles stevig staat. De volgende stap is het gronden (misschien 2 keer) om het daarna helemaal af te lakken.

Afmetingen van mijn DIY project

Totale maten 3,7 m breed 1,46 m hoog Schuine wand om en nabij 2,6 m bij 1,2 m hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mark en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

102,90 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken