Een mooie achterwand op maat met gezaagde wandpanelen, door Jonnie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jonnie

Jonnie

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Met gezaagde panelen op maat kan je zelf veel verschillende projecten realiseren. Jonnie laat zien hoe hij de achterwand van zijn keuken keurig netjes heeft afgewerkt met op maat gezaagde wandpanelen in de kleur antraciet. Het resultaat is een strak afgewerkte keuken. 

Omschrijving van Jonnie

Ik heb de wandplaten in antraciet kleur besteld en ik heb de wandplaten op de muur van de keuken gemaak en verlijmt met montagekit.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb eerst alles opgemeten. Ik heb alles opgeschreven en ben toen naar deze webshop gegaan en heb uitgezocht wat ik op de muur wilde hebben. Toen ik had gevonden wat ik zocht heb ik alle maten ingevuld en de kleur antraciet gekozen en heb ik de platen besteld. Samen met mijn schoonzoon heb ik alles passend gemaakt door de hoekjes die uit de platen moesten te zagen met een decoupeerzaag. Toen alles zonder lijm tegen de muur stond en alles paste mooi hebben we de “sticker” van de voor en achterkant afgehaald en de achterkant ingespoten met kit. Daarna hebben we ze tegen de muur geplakt. Toen alle platen zaten hebben we alle stopcontacten die we eraf hadden gehaald er weer opgezet. De dag daarna heb ik alle naden gekit met siliconenkit in antraciet kleur. En nu hebben we een hele mooie achterwand in onze nieuwe keuken.

Afmetingen van mijn DIY project

Diverse maten

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken