Plexiglas spiegels gemonteerd op underlayment platen, door Mario

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Mario

Mario

NL

Makkelijk

1 minuut

Mario laat in dit DIY project zien hoe hij op maat gezaagde underlayment panelen heeft gebruikt om plexiglas spiegels op te monteren. Lees meer over zijn aanpak hieronder.

Omschrijving van Mario

Plexiglas spiegels hebben wij aan twee houten platen verlijmd voor een mooi eindresultaat voor de sporters van onze krachtsportruimte.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Op twee vlakke underlayment platen hebben wij dunne plexiglas spiegels verlijmd. Deze platen zijn op maat gemaakt voor de spiegels (met een kleine afloop aan de linker/rechterzijde voor een 'zweefeffect'), wat het geheel een onzichtbaar effect geeft. Daarnaast is de dikte afgestemd op het persframe wat hiernaast hangt om het geheel mooi over te laten lopen. De houten platen zijn met 6 schroeven in de muur betonnen bevestigd. Hiermee zijn weinig montagesporen zichtbaar maar is het geheel wel stevig bevestigd.

Afmetingen van mijn DIY project

225,0 cm hoog en 124,0 cm breed

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mario en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

100,50 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken