Multiplex hexagon panelen op maat als aankleding voor de gang, door Joanneke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Joanneke

Joanneke

NL

Heel makkelijk

2 minuten

In de configurator kan je naast standaard zaagwerk ook diverse vormen kiezen. In dit DIY project laat Joanneke zien hoe ze met ze met multiplex hexagon panelen mooie en unieke aankleding heeft gemaakt voor haar huis. Je kunt kiezen uit vele materialen en vormen om zo zelf aan de slag te gaan met je project. Wij doen het lastige zaag en freeswerk.

Omschrijving van Joanneke

Ik heb aankleding voor mijn huis gemaakt in mijn halletje voor de deur van de badkamer en de wc. Ik heb 2 grote hexagons op de deuren gemonteerd en deze in dezelfde kleur kunnen schilderen als de muren eromheen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Bij deze webshop heb ik houten hexagons gekocht: vorm Polygon - Diameter 50,0 cm, Diameter 50,0, Aantal zijdes 6 besteld (precies op maat - top). Deze hexagons heb ik 'ingepakt' met behang door middel van behanglijm. Ik heb voor behang gekozen wat je over kan schilderen, hierdoor kon ik dezelfde verf als de muren gebruiken om deze zeshoeken te schilderen. Hier heb ik vervolgens de woorden uitgetekend en eromheen geschilderd. De zeshoeken heb ik opgehangen dmv high tack kit.

Afmetingen van mijn DIY project

Diameter 50,0 cm met 6 zijdes besteld. Maat zal ietsje groter zijn geworden door de dikte van het behang maar dat lijkt me verwaarloosbaar.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Joanneke en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

124,50 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken