Stellingkast voor de kelder van Betonplex Antislip, door Rebecca

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

R.

R.

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een op zich zeer degelijke stellingkast voorzien van minstens zulke degelijke platen van betonplex. De MDF platen die oorspronkelijk onderdeel uitmaakten van de stellingkast konden niet tegen het hoge luchtvochtigheidsgehalte in de kelder en waren uitgezet en gaan schimmelen.

Stellingkast op maat

Eerst heb ik eenvoudig gemeten wat de afmetingen van het plateau waren waar de platen in moesten komen te liggen en vervolgens deze besteld. Doordat ze op de millimeter nauwkeurig worden gezaagd, kan dus ook op de millimeter nauwkeurig worden gemeten. En dat komt het eindresultaat echt te goede.

Alvorens ze in gebruik te nemen, heb ik nog wel even de randen voorzien van 2 laagjes parketlak. Het voordeel daarvan is dat het een transparante lak is, die net als het betonplex zelf, zowel tegen vocht als intensief gebruik kan.

Betonplex Antislip

118,3 cm (breedte) bij 48,3 cm (diepte) bij 0,9 cm (dikte)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van R. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

424,40 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken