Beuken onderplank verrijdbare stellingkasten, door René

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

René

René

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Om maximaal gebruik te kunnen maken van de opslagruimte op zolder (onder schuin dak) heb ik twee stellingkasten op wieltjes gemaakt zodat ik maximaal spullen kwijt kan, maar nog steeds makkelijk bij alle spullen kan door de kasten uit de opslag te rollen

DIY stellingkast met massief beuken

De mooie beuken timmer panelen van OPMAATZAGEN.nl werden netjes aan huis geleverd op de gecommuniceerde tijd. De planken waren puntgaaf!
Op de bovenkant heb ik de bevestigingsplaten van de stellingkasten geschroefd en aan de onderkant stevige zwenkwielen (per stuk belastbaar tot 100 kg).
Ook heb ik aan de onderzijde elk 2 L-profielen bevestigd tegen doorhangen van de plank. Vervolgens de planken op hun wieltjes gezet en de stellingkasten er op vast gezet. De twee kasten passen precies in de opbergruimte (achter een rolluik). Zoals op de foto's te zien is kan ik op deze manier maximaal aantal spullen kwijt terwijl ik nog eenvoudig zelf bij de achterste spullen kan komen.

De afmetingen van het project

Beiden 146,5 x 44,5 cm als basis, 1 stelling van 110,0 cm hoog en 1 van 70,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van René en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

350,48 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken