Schuifdeuren voor de zolderberging, door Chris

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Chris

Chris

NL

Gemiddeld

1 minuut

Wat heb je gemaakt?

Opbergruimte achter het schot op zolder door middel van dubbele (hangende) schuifdeuren. De zolder was voorheen afgewerkt met groene spaanplaatplaten waarachter veel ruimte onbenut bleef.

Hoe heb je de deuren gemaakt?

Eerst de oude schotten verwijderd met een koevoet en grote hamer, dit was een paar uur bikkelen omdat de platen met ontelbaar veel spijkers waren gemonteerd en de vloer later is gestort. Het hoogteverschil van 7,0 cm heb ik met balken 5,0 x 7,0 cm een profiel gemaakt en met oude MDF gegronde platen die ik nog had liggen gelijk gemaakt. Ik heb een rail en roll duo systeem gemonteerd en deze met jullie platen bevestigd. De afwerking heb ik gemaakt van 3 oude planken die ik over had van een ander project.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn: 480,0 x 90,0 x 110,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken