Schotten op zolder van multiplex, door Atty

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Atty

Atty

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb schotten gemaakt van berkenhout. Het geeft de kamer een warme uitstraling. En alle spullen achter de schotten zijn uit het zicht. Doordat ik al het materiaal op maat heb laten zagen was de klus vrij snel geklaard.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik heb de schotten op maat laten zagen en voorzien van een schotten-systeem van de bouwmarkt. De schotten zijn voorzien van wielen die op een rails worden gehangen. De rails heb ik weggewerkt met een koof. Het zijn dus zwevende schotten. Ik heb bewust gekozen om geen handvaten te plaatsen omdat het op deze manier een mooi rustig beeld oplevert. Daarnaast is het met de hand eenvoudig te bedienen. Doordat alles op maat is geleverd is de klus in c.a 2 uren te doen.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De totale afmeting is 320,0 cm breed en 118,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Atty en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

746,99 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken