Houten platen op maat voor bestaand opbergrek, door Marlies

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Marlies

Marlies

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Marlies heeft houten platen op maat besteld voor in een bestaand opbergrek. De oude platen waren aan vervanging toe, maar het opbergrek nog helemaal goed. De panelen zijn op maat besteld en gezaagd en passen goed.

Omschrijving van Marlies

De platen van onze goede opbergrekken waren beschimmeld en doorgezakt in minder dan een jaar tijd. Ik zocht al een hele tijd naar nieuwe houten platen op maat. Deze waren namelijk minder dan een jaar oud (paar maanden zelf)s, en beschimmeld en doorgezakt. Nu zo'n opbergrek erg duur is vond ik het de moeite waard om de platen te vervangen. Dus mijn projectje: spaanplaten vernissen, goed laten drogen en natuurlijk terug gebruik maken van het opbergrek. De kelder is ondertussen droog door een nieuw ventilatiesysteem en ontvochtiger. 

Hoe ik dit project gemaakt heb

Hebben alles eerst goed opgemeten, om de platen op maat te laten zagen. Eerst en vooral iedere spaanplaat voor alle zekerheid ingewreven met vernis. Goed laten drogen en nadien een tweede laag. Lekker verder laten drogen buiten om ze dan nadien in de kelder in het rek te plaatsen. De kelder is ondertussen vochtvrij. De overschotten van de spaanplaat ga ik gebruiken om de verluchtingsgaten toe te maken. 

Afmetingen van mijn DIY project

160,0 x 60,0

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marlies en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

80,44 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken