Zelfgemaakte hoge plinten van mdf, door Tim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Tim

Tim

NL

Makkelijk

1 minuut

Tim deelt zijn ervaringen bij het maken van zelfgemaakte hoge plinten van MDF, waardoor zijn ruimte een elegante afwerking kreeg. Duik in het proces en bewonder de resultaten van dit handige DIY-project dat een professionele uitstraling aan zijn interieur heeft toegevoegd.

Omschrijving van Tim

Hoge plinten van mdf. Op maat gezaagd. Vervolgens deze stuk voor stuk in de grondverf gezet. De kopse kanten meermaals aangezien die nogal de verf opnam. Afgewerkt met pu lak.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Keurig gezaagde en afgeronde planken mdf gegrond en gelakt. Alternatief voor plintenfabriek. Deze afgestemd met de bovenverdieping en de slaapkamers rondom een luxe uitstraling gegeven. Door de haakse hoeken hoeft er weinig gezaagd te worden. Vastgezet met High Tack en vervolgens afgekit. Samen met de pu lak zorgt dit voor een strakke uitstraling. Het uitmeten en dergelijke kost nog de meeste moeite en heb dit onderschat. Zodoende heb nog teveel over maar dit vind wel een andere bestemming.

Afmetingen van mijn DIY project

Afhankelijk van jouw ruimte. Ik had 2 cm dikke plinten.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tim en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

361,08 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken