Pensil 11 speaker ombouw met multiplex (aangepast formaat), door Peter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Peter

Peter

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Wil jij ook een zelfgemaakte blanke speakerombouw voor in de woonkamer? Bekijk hier dan naar de creatieve speakerombouw van Peter. Doordat Peter bij TOSIZE.be op maat gezaagd plaatmateriaal kon krijgen, heeft hij zijn gewenste speakerombouw kunnen maken. 

Omschrijving van Peter

Pensil 11 speaker (aangepast formaat) voor Mark Audio Pluvia 11 full range driver. Deze speaker is 94,0 cm hoog en geschikt voor een single driver.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het project is gebaseerd op een bestaand ontwerp van Mark Audio, te vinden op de Pluvia 11 driver pagina. Ik heb zelf de afmetingen aangepast omdat ik een kleine vloerstaande speaker wilde bouwen. Alle planken heb ik op maat laten zagen en voor de versteviging heb ik per speaker 3 planken als tussenschot gebruikt. Deze staan op onevenredige afstand voor elkaar om interne resonanties tegen te gaan. Het geheel is met houtlijm en spanbanden (framespanners) in elkaar gezet. De onderplaat is verwijderbaar om de interne bedrading nog aan te kunnen leggen en aan te passen.

Afmetingen van mijn DIY project

94,0 × 33,0 × 21,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Peter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

206,12 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken