Een op maat gemaakte subwoofer gemaakt van gezaagde 22 mm MDF-panelen, door Valery

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Valéry

Valéry

FR

Uitdagend

1 minuut

Zelf een subwoofer maken is mogelijk. Maak uw klus altijd makkelijker door het benodigde materiaal (MDF 22 mm) online te bestellen. Zo kun je meteen aan de slag.
 

Beschrijving van Valery

Hier is de start van de realisatie van mijn project om mijn ingebouwde geluidssysteem te ontwikkelen. Het is ook dit project dat het begin zal betekenen van mijn bestellingen op de site.

Hoe ik dit project heb afgerond

Een vrij complex project om uit te voeren als je het onderwerp niet helemaal beheerst. Het kostte me veel onderzoek, vooral naar de productiemethoden, het begrijpen van de kenmerken van de subwoofer, het berekenen van de juiste liter voor de luidspreker, het berekenen van de afmetingen van de subwoofer lengte van de laminaire ventilatieopening, etc. Ik wilde het heel eenvoudig maken, waarbij ik me liet inspireren door foto's op internet van reeds gemaakte dozen. Het kostte me veel geduld, nauwkeurigheid en methodologie om deze prestatie te bereiken.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

90,0 × 46,0 × 42,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Valéry en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

167,27 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken