Opbergkasten voor in het washok van MDF zwart

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

S.

S.

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Voor in de bijkeuken kasten op maat gemaakt naast en boven de wasmachine en droger met opbergruimte voor mandjes naast de wasmachine 2 kasten met legplanken voor opslag schoonmaakmiddelen etc

Opbergkasten op maat

Eerst opmeten van de ruimte, hierna de maten van de droger en wasmachine opgemeten. Nu een schets gemaakt en hierin de wasmachine en droger verwerkt. Nu de maatvoering bepaalt en hierna keuze bepaalt voor het te kiezen materiaal en zijn we uitgekomen op MDF zwart door en door zodat ook de randen op kleur zijn. Hierna de bestelling geplaatst met de precieze maten waarna ik bij ontvangst de delen op een eenvoudige manier in elkaar kon schroeven en het project vrij snel geklaard was.

De afmetingen van het project

Breedte 160,0 hoogte 207,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van S. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

602,60 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken