Wasmachine en droger ombouw van massief eiken, door Nick

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Nick

Nick

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Eiken ombouw voor de wasmachine en droger. Met daarboven een eiken plank waar de spullen op kunnen staan. Afwerking met een transparante olie zodat er geen vocht en vuil in de ombouw kan trekken.

Wasmachine ombouw op maat

Middels 4 hoekijzers aan elke kant een constructie gerealiseerd dat de planken goed aan elkaar vast zitten en het niet kan omvallen. De hoekijzers zijn niet aan de bovenkant van de ombouw te zien dat een nette afwerking geeft. Plank middels plankdragers en holle wand pluggen in de muur vastgemaakt welke ongeveer 100 kg kan dragen, dus ruim genoeg voor al onze spullen. Afwerking met een transparante olie zodat er geen vocht en vuil in de ombouw kan trekken.

De afmetingen van het project

130,0x66,0cm blad. 70,0x66,0cm staanders.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Nick en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

975,94 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken