Een fraaie wasmachine kast van gezaagd fins vuren, door Vincent

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Vincent

Vincent

NL

Gemiddeld

2 minuten

In dit DIY project laat Vincent zien hoe hij zelf een mooie wasmachine kast heeft gemaakt met op maat gezaagd plaatmateriaal. Voor dit project heeft hij underlayment fins vuren 12mm besteld. Lees meer over zijn aanpak en ervaring op het blog.

Omschrijving van Vincent

Een kast voor in het “washok”. Hierin zitten de wasmachine en de droger. Tevens is er een hoge kast met 6 vakken voor opbergruimte. Daarnaast een laag kastje voor het wegzetten van een keuken trapje. Eerst ben ik begonnen met het opmeten van de ruimte. De maten waren heel gemakkelijk in te voeren van de webshop. Bestellen was hierdoor echt een eitje. De levering was erg snel en daardoor kon ik snel aan de slag.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik ben begonnen met de bodemplaat. Vanaf de onderkant vervolgens de tussen schotten vastgezet met tussen ruimtes van 60 cm. Vervolgens de hoge zijkanten bevestigd met ijzeren hoekjes omdat de ruimte te klein was om de kast plat liggend in elkaar te schroeven. Daarna het blad erop bevestigd, ook met ijzeren hoeken omdat er anders schroef gaten in het boven blad zaten. Als laatste plakjes en een deur voor de hoge kast in elkaar geschroefd en klaar was de klus.

Afmetingen van mijn DIY project

230,0 cm breed
240,0 cm hoge deel
100,0 cm lage deel
75,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Vincent en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

463,24 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken