Wasmachine ombouw met kast van berken multiplex, door Kim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Kim

Kim

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

In onze bijkeuken staat de wasmachine en de droger, maar spelen ook onze kinderen. Om al het speelgoed netjes op te kunnen ruimen en toch ook te kunnen wassen en drogen hebben we deze kast ontworpen. Inspiratie van VT wonen en een beetje van onszelf. Na het plaatsen hebben we het blad, wat op de wasmachine ligt, nog geïmpregneerd met een waterafstotend middel. We zijn er helemaal blij mee!!

Strakke wasmachine ombouw op maat

De foto’s spreken eigenlijk voor zich. We hebben van iedere stap een foto gemaakt. Eerst balken op de grond gelegd, zodat de wasmachine goed stevig staat. Daarna de grote kast gemonteerd. Vervolgens de ombouw voor wasmachine en droger gemaakt. Voordat het blad er op ging hebben we eerst de wasmachine en droger terug gezet, anders konden we er niet meer bij. Tot slot planken in de kast, scharnieren inboren en afhangen. En een mooi handgreepje mag natuurlijk niet ontbreken.

De afmetingen van het project

De totale breedte is 2.10 en de diepte is 80,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken