Ombouw wasmachine en droger van underlayment fins vuren, door Ralph

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ralph

Ralph

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb de wasmachine weggewerkt met behulp van underlayment platen op maat. Hiermee krijgt de zolder een stoere uitstraling en is de was mooi weggewerkt.

DIY wasmachine ombouw

Aan de hand van de afmetingen van de technische ruimte, heb ik een ombouw gerealiseerd ten behoeve van gebruiksgemak en uitstraling. Vervolgens heb ik eerst een frame gebouwd, die de basis vormen voor dit project. Via de op maat service waren de deuren perfect op maat te bestellen, waardoor de klus zo geklaart was. Bij de volgende bestelling zullen wij ook planken aanschaffen om het gebruiksgemak compleet te maken. Al met al een leuk diy-project.

De afmetingen van het project

222,0 x 216,0cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ralph en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

583,71 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken