Inbouwkast, met grenen timmerpanelen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Yvette

Yvette

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

Waar er vroeger glas en lood ensuite deuren waren, hebben wij een inbouwkast gemaakt en tegelijk de hele muur meegenomen in het kastontwerp. Het wordt mijn dochter's kamer en zij heeft meegeholpen. De rest van de kamer is nog niet (helemaal) af.

Hoe ben je te werk gegaan?

Allereerst zijn de en suite-deuren weggehaald. Het ontstane gat vanuit de andere kamer dichtgemaakt met hout en isolatiemateriaal, waarbij de diepte van de muur in de (kast) kamer zichtbaar gebleven is. Waar de deuren waren was er dus meer diepteruimte om mee te werken. Vervolgens zijn er verschillende ontwerptekeningen gemaakt waaruit de maten zijn gekomen. De grootste uitdaging was om het verschil in diepte van de kastruimten, d.w.z. 60,0 cm in het middengat en 40,0 cm daaromheen, op een praktische manier te gebruiken. In het midden gat zijn diepere kasten gekomen om jassen en andere kledingstukken in op te hangen.

Wat zijn de buitenmaten?

380,0 cm breed en 265,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Yvette en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

184,64 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken