Babykamer met haardje en kastdeuren, door Anouk

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Anouk

Anouk

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

In de babykamer hebben we MDF panelen besteld voor de kastdeuren naast het haardje. Deze panelen hebben we vervolgens zelf gespoten en de scharnieren geplaatst zodat het nu mooie zwarte kastdeuren zijn.

Hoe ben je te werk gegaan?

We hebben twee kasten van de IKEA gekocht (PAX kasten). In het midden hebben wij een MDF plaat gebruikt en daar een ‘gat’ uit gezaagd voor de haard. Voor de haard hebben we van MDF een ‘bak’ gemaakt, deze zwart geverfd en deze vervolgens achter het grote paneel bevestigd. We hebben vervolgens het grote paneel wit geverfd. We hebben daarna bij jullie panelen op maat besteld. Deze werden netjes geleverd en vervolgens hebben we de deuren eerst in de primer/spuitplamuur gezet. Daarna afgelakt met RAL 9005. Tot slot hebben we de scharnieren bevestigd en nu hangen ze in de kasten. Handgreepjes erop en klaar!

Wat zijn de afmetingen?

De deuren zijn 258,0 cm hoog. De ombouw is totaal 266,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Anouk en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

191,96 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken