En-Suite vakkenkasten en kast bijkeuken op maat, door Floris en Maaike

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Floris en Maaike

Floris en Maaike

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Floris en Maaike

Wij hebben En-Suite kasten naast taatsdeuren in de woonkamer gemaakt, bestaande uit open vakken en aan de onderzijde deurtjes. De kasten zijn qua vakverdeling gespiegeld. De kasten zijn plafondhoog. In de bijkeuken hebben we een kast tussen twee wanden opgebouwd. Deze is grotendeels dicht, zowel boven als onder zijn er deuren. De kast bouw je eenvoudig op door genummerde planken met elkaar te verbinden. Ook de zijwanden bestaan uit kortere planken waardoor deze goed te hanteren zijn tijdens de opbouw.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De kasten werden met duidelijke werkinstructie geleverd en waren eenvoudig in elkaar te zetten. We hebben, nadat de kasten opgebouwd waren, de planken met fijn schuurpapier geschuurd, afgenomen en tweemaal geverfd met RAL9016 . Er zit veel ruimte in de onderkasten, heel prettig. Aan de buitenzijde van de kasten zijn de kopse kanten van de horizontale planken na het verven nauwelijks zichtbaar. De kasten zijn solide en hebben na afwerking een rustige uitstraling. We zijn er erg blij mee.

Afmetingen van mijn DIY-project

Buitenmaat En-Suite kasten (per kast): hoogte: 279,5 cm breedte: 77,1 cm diepte: 35,2 cm Buitenmaat bijkeukenkast: hoogte: 265 cm breedte: 114,2 cm diepte: 34,3

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2432,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken