Een nieuwe gangkast voor ons jaren 30 huis

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Norbert

Norbert

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Het kleine halletje in onze jaren 30 woning was erg rommelig. Een deur werd niet gebruikt en daar was wat meer ruimte voor de kapstok. De verwarming moest ook blijven. Dus iets met de juiste maten vinden was niet mogelijk. Een ondiepe kast op maat met veel bergruimte was dé oplossing voor kleding, sportspullen etc.

Hoe heb je de kast gemaakt?

Alles nauwkeurig gemeten en bij OPMAATZAGEN.nl alles tot op de millimeter laten zagen. Helaas moest er wat bijgewerkt worden omdat sommige muren wel erg scheef stonden. Om in jaren 30 stijl te blijven werden randen gefreesd. De lijnen voor de constructie hebben we op het gezaagde MDF getekend en daar gaten voor deuvels geboord. Randen gefreesd (i.v.m. stijl) en vervolgens geseald met Frencken randsealer. Daarna hebben we de kast als een bouwpakket in elkaar gezet en geplaatst. Nagenoeg alle verbindingen met deuvels gedaan zodat de kast bij andere indeling huis weer eenvoudig te demonteren is zonderschade aan muren of plafond.

Wat zijn de afmetingen geworden?

Breedte: 198,0 cm

Hoogte: 268,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Norbert en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

532,18 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken