TSFC037 in MDF Gegrond

Maatwerk hoeft niet duur te zijn

Jouw unieke kast

Maak je eigen mix van open segmenten en deuren

Jouw unieke kast

Past precies

Pas de breedte, hoogte en diepte aan voor meubels die precies bij jouw ruimte passen

Past precies

Voor elk interieur een passende kleur

Kies de kleur die het best bij jouw interieur past

Voor elk interieur een passende kleur

Meer over het materiaal

De basis van jouw vakkenkast

MDF Blank (zelf schilderen)

MDF is een van de meest gebruikte plaatmaterialen in de bouw- en meubelindustrie. Het is een sterk, dicht en egaal materiaal dat gemakkelijk te bewerken en af te werken is. De randen zijn standaard afgewerkt met overschilderbaar band.

Door zijn gladde oppervlakte en fijne eigenschappen is het erg geschikt om het af te werken met verf. Maar je kunt ook andere afwerkingen toepassen zoals behang, fineer,betonciré of bijvoorbeeld kunstof panelen tegenaan monteren. Zo maak jij jouw droom kast op maat.

MDF Gegrond (zelf schilderen)

MDF is een van de meest gebruikte plaatmaterialen in de bouw- en meubelindustrie. Het is een sterk, dicht en egaal materiaal dat gemakkelijk te bewerken en af te werken is. De randen zijn standaard afgewerkt met overschilderbaar band.

Gronden is niet nodig bij deze plaat. Dat scheelt veel werk en de aanschaf van grondverf! Je kunt direct aan de slag met het schuren en aflakken, wanneer je voor MDF gegrond kiest. Zo realieseer jij snel en eenvoudig jouw maatwerk kast

Zwart Eiken meubelpaneel

Zwart Eiken meubelpaneel heeft een kern van spaanplaat en is afgewerkt met een kunststof toplaag. Naast MDF is dit materiaal een van de meest gebruikte plaatmaterialen in de bouw- en meubelindustrie. De toplaag is zwart met een eiken structuur erin, waardoor het direct een chique uitstraling heeft. En het grote voordeel is: je hoeft het niet meer te schilderen. Na het in elkaar zetten van de kast is het direct af!

Het merk en de exacte kleurcode van dit materiaal is UNILIN 113 W06 Elegant Black. Alle randen worden standaard afgewerkt met bijpassend ABS band, zodat de kast direct netjes is afgewerkt. Jouw vakkenkast op maat is daarmee snel helemaal af.

Naturel Eiken meubelpaneel

Naturel eiken meubelpaneelheeft een kern van spaanplaat en is afgewerkt met een kunststof toplaag. Naast MDF is dit materiaal een van de meest gebruikte plaatmaterialen in de bouw- en meubelindustrie. De toplaag is natuurlijk van kleur met een eiken structuur erin, waardoor het direct een warme uitstraling heeft. En het grote voordeel is: je hoeft het niet meer te schilderen. Na het in elkaar zetten van de kast is het direct af!

Het merk en de exacte kleurcode van dit materiaal is UNILIN H851 BST Atlas oak. Alle randen worden standaard afgewerkt met bijpassend ABS band, zodat de kast direct netjes is afgewerkt. Jouw vakkenkast op maat is daarmee snel helemaal af.

Product details

Wat wordt meegeleverd?

 • Een persoonlijke handleiding voor jouw maatwerk kast
 • Alle onderdelen zijn genummerd
 • Inclusief deuvels (8 x 40mm) voor een eenvoudige montage
 • Houtlijm voor een sterke constructie
 • Stoelhoeken voor veiligheid
 • Alle randen zijn volledig afgewerkt met bijpassend band
Download montagehandleiding

Levering op pallet

Alle onderdelen van jouw kast stapelen we op een pallet. De chauffeur komt met een vrachtwagen en rijdt de pallet met een pompwagen tot zover hij kan komen tot de voordeur. De pallet is een wegwerppallet, dus die kun je houden. Maak je alvast een plekje vrij als de levering dichtbij komt?

Zodra wij de kast overdragen aan de vervoerder Van de Hoef Logistiek, ontvang je van ons een bericht. De vervoerder neemt vervolgens contact met je op om de levering af te stemmen, want het is natuurlijk belangrijk dat je thuis bent bij de levering van een groot pakket. Na overdracht van ons aan de vervoerder wordt de bestelling binnen 1-4 werkdagen bezorgd. De bezorging van een pallet is altijd op werkdagen.

Deurtjes

 • Voorgefreesde scharniergaten
 • Hettich scharnieren en montage plaatjes worden meegeleverd
 • 110 graden openingshoek met geïntegreerde demping
 • Inclusief push-to-open en close systeem

Legplanken

 • Meerdere legplanken per vak mogelijk
 • Inclusief rijboring zodat je zelf de positionering kan bepalen

Stelpootjes

 • Ingefreesd voor onzichtbare stelmogelijkheid en eenvoudige montage
 • Verstelbaar van 0 tot 8 mm voor ongelijke vloeren

Staanders en liggers

Elk onderdeel is voorgeboord en valt eenvoudig in het andere onderdeel

De volledige constructie bestaat uit massieve planken die aan elkaar bevestigd worden door deuvels. Hierdoor onstaat een stabiel geheel.

 • Volledig voorgeboord
 • Stevige constructie

Achterwand

Eenvoudig op een slimme manier te monteren

De achterwanden maken de constructie sterk, doordat deze per vak worden ingeklemd. De achterwand is 18 mm dik en wordt standaard strak aan de achterzijde geplaatst, zodat je minimaal aan ruimte verliest.

 • Handig om je TV aan op te hangen!
 • Sterke verbindingen