Realiseer je eigen muurvullende wandkast, door Karin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Karin

Karin

NL

Makkelijk

2 minuten

Inspiratie voor jouw zelfgemaakte wandkast

Ben jij op zoek naar inspiratie om je eigen huis een persoonlijke touch te geven met een op maat gemaakte opbergoplossing? Laat je dan inspireren door het project van Karin, die met de hulp van TOSIZE.be een prachtige muurvullende wandkast met genoeg bergruimte heeft gerealiseerd.

Wat heeft Karin gemaakt?

Karin koos ervoor om een muurvullende wandkast te ontwerpen die niet alleen functioneel is, maar ook perfect past in haar woonkamer. Deze in het oog springende kast reikt van vloer tot plafond en neemt de volledige breedte van de wand in. De structuur van de wandkast, rijk aan compartimenten van verschillende groottes, biedt zowel open schappen voor decoratieve items als gesloten kastgedeeltes voor de opslag van minder esthetische spullen.

Unieke aspecten van de wandkast

Wat Karins wandkast zo uniek maakt, is de detaillering. Elke plank en opbergvak is met precisie op maat gezaagd door TOSIZE.be en vervolgens door Karin zelf in elkaar gezet. De natuurlijke houtkleur stond in het begin centraal, maar later heeft zij gekozen voor een diepgroene kleur die warmte en karakter toevoegt aan de ruimte. De variatie in vakgroottes creëert een dynamische uitstraling en maakt de wandkast tot een ware blikvanger.

De perfecte toevoeging aan de woonkamer

Deze wandkast bewijst zich als de perfecte toevoeging aan Karins woonkamer, zowel in functionaliteit als in stijl. Het design gaat moeiteloos op in de omgeving en biedt tegelijkertijd een statement stuk dat de ruimte karakter geeft. De keuze voor een muurvullende wandkast is een slimme manier om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Voordelen van zelf een wandkast maken

Door te kiezen voor eigen fabricage, heeft Karin aanzienlijk kunnen besparen op de kosten in vergelijking met een kast op maat laten maken. Ze had complete vrijheid in het bepalen van de afmetingen en de materiaalkeuze, wat resulteerde in een uniek meubelstuk dat precies past bij haar wensen en behoeften. De flexibiliteit van zelf bouwen betekende dat ze de wandkast volledig kon aanpassen aan de afmetingen van haar woonkamer.

Stijlvolle afwerking

Nadat de basisconstructie stond, heeft Karin de wandkast een stijlvolle afwerking gegeven. Het diepe groen biedt een rustgevende en tegelijk levendige kleur die goed aansluit bij zowel klassieke als moderne interieurs. Het eindresultaat is een muurvullende wandkast in een eigentijdse stijl die gezelligheid toevoegt aan iedere samenkomst in de woonkamer.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2362,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken