Vakkenkast op maat in het kantoor met TOSIZE Furniture, door Merel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Merel

Merel

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Merel

Fijne extra opbergruimte met een gezellige touch ❤️ Fijne kast voor het kantoor met veel opbergruimte. Wij hebben een kast gemaakt voor het kantoor met 15 vakken. Van deze vakken zijn er 8 dicht. De meeste hebben dubbele deurtjes. 1 een enkele. We hebben hem expres net niet passend gemaakt in de diepte want gelijk is ongelijk.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Samen met mijn dochter van 8. We wilde de kast er zo strak mogelijk tussen krijgen. Wel wat open vakken. Veel dicht zodat we met het hele gezin onze rommel kwijt kunnen. We hebben de kast eerst samen in elkaar gezet. Daarna geschilderd. Twee keer gronden, een keer aflakken. Dat zat wat tegen en duurde langer dan ik dacht en hoopte. Nu wel fijn resultaat. Fijne is dat de deurtjes alle kanten op gesteld kunnen worden. Top kast. Leuk systeem!

Afmetingen van mijn DIY project

240,0 x 240,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2399,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken