Zelfgemaakte bar, rek boven de bank en tafel, door Joost

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Joost

Joost

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving

In de keuken wilden wij graag een kleine bar in de hoek. Hiervoor hebben wij een eikenhouten paneel van 112,0 bij 51,0 cm met twee afgeronden hoeken besteld, deze verder op maat gezaagd (moesten om een paar hoeken heen) en deze met beits behandeld voor een mooi en keuken-bestendig resultaat. Daarnaast hebben we een eiken paneel van 218,0 bij 25,6 cm besteld om een tafel achter de bank van te maken. Beide panelen waren mooi op maat en goede kwaliteit. Erg blij met het eindresultaat!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Voor de bar hebben we de buitenmaten opgemeten en deze met 3,5 cm verlengd (aangezien we afgeronde hoeken met 3,0 cm radius hadden gekozen en hier een hoek van weggezaagd moest worden). Met een cirkelzaag en een decoupeerzaag hebben we het blad perfect om maat gemaakt (moest om een kozijn heen en muur was niet helemaal recht). Hierna met tuinbeits behandeld, op twee plekken met haken aan de muur bevestigd en op de punt een poot eronder.

Voor de tafel achter de bank hoefden we minder te doen: die hebben we met blanke lak behandeld en door middel van twee poten een muurhaak bevestigd.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

112,0 cm bij 51,0 cm

218,0 cm bij 25,6 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Joost en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

735,63 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken