Zelf gemaakt ladekastje afgewerkt met fineer, door Jouke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jouke

Jouke

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Leuk project tijdens de kerstvakantie: een ladekastje van multiplex afgewerkt met fineer. Kast bestaat uit twee keer drie lades met exact dezelfde dimensies. Voorzijde is flash, dus een volledige platte voorkant.

Ladekast van multiplex

Na tekeningen gemaakt te hebben en drie keer alles narekenen (meestal maak ik ergens een rekenfoutje, maar deze keer niet), bestelling geplaatst op OPMAATZAGEN.nl. Dit was de tweede keer dat ik hier hout heb besteld, eerder heb ik luidsprekers gemaakt en het multiplex ook via deze site besteld. Levering weer prima en alle onderdelen op de mm exact gezaagd en uitstekend verpakt.
horizontale schot en de verticale balkjes ingefreesd. een mal gemaakt voor de lades zodat die allemaal exact even groot zijn en ook perfect haaks (in beide vlakken). Afwerking met fineer van Flexfineer waarbij hele voorkant in 1 keer (met alle laatjes) is gefineerd waardoor de nerf mooi doorloopt. De bovenkant loopt ook. Afgewerkt met 4 x parketlak (glans) en afwerking met matte versie van deze lak.

De afmetingen van het kastje

100,0 cm breed, 80,0 cm hoog (exclusief pootjes) en 40,0 cm diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jouke en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

586,92 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken