Zelf een eettafel maken van berken multiplex wit op bestaand onderstel, door Sylvana

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Sylvana

Sylvana

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Met online besteld gezaagd plaatmateriaal kan je veel klussen zelf uitvoeren. Zo bedacht Sylvana om het tafelblad te vervangen en om het bestaande onderstel te hergebruiken. Zo heeft ze een perfect passende tafel gemaakt die goed past bij haar interieur en weer jaren meekan. 

Omschrijving van Sylvana

Een toffe eettafel door middel van een multiplex plaat! Ik wilde graag een tafelblad die kindvriendelijk is maar er ook mooi uitziet. Daarnaast ben ik gek op hout en past dit blad ontzettend tof bij de poten die ik al in bezit had!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Als eerste heb ik een aantal staaltjes besteld om een goede indruk van het materiaal en kleur te krijgen. Naar aanleiding van deze staaltjes heb ik gekozen voor multiplex berken wit. Na contact met een hele vriendelijke medewerkster uiteindelijk besloten om voor de 18 mm dikte te gaan en hem 4 mm te laten afsnijden aan de onderkant. Verdere maten zijn 180 cm lang en 85 cm breed. De poten had ik zelf al in bezit.

Afmetingen van mijn DIY project

180,0 bij 85,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Sylvana en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

262,52 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken