Underlayment fins vuren – Wasmachine kast/ombouw, door Michael

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Michael

Michael

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben een wasmachine kast/ombouw gemaakt van underlayment Fins vuren, bestaande uit 2 open delen voor een wasmachine/droger of koelkast en 3 dichte delen met een deur.

Wasmachine ombouw van Fins vuren

Wij hebben underlayment fins vuren besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Middels hoekprofielen en schroeven het hout in elkaar gezet. Wij hebben gekozen voor hoekprofielen omdat wij aan de buitenkant geen schroeven in het zicht wilde. In de werktekening staan de referentienummers naar de bestellijst.

De deuren waren de grootste uitdaging, De deuren zijn inliggend, dus hebben wij scharnieren besteld voor inliggende deuren. Onze deuren hebben een voeg van 3mm, waardoor bij de gekozen scharnieren + kruisplaten de potmaat op 4mm uit kwam. Vervolgens met een kolomboor de gaten geboord.

De afmetingen van het project

Lang: 294,8 cm
Diep: 63,0 cm
Hoogte: 91,8 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Michael en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

686,31 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken