DIY: ombouw voor wasmachine en meterkast, door Dion

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Dion

Dion

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een Wasmachine meubel met een blad en opbergvakken. Daarnaast nog een meterkast ombouw en een aantal planken voor schoenen en spulletjes. En best aardig gelukt

Op maat gemaakte ombouw

Ik heb eerst alles netjes ingemeten en uitgetekend. Er goed voor gezorgd dat ik niks vergeten ben enneagram ik wat stelruimte aan houd. Alle maten op de site ingevuld (werkt echt heel gemakkelijk). Vervolgens besteld. De bestelling komt vrij vlot binnen. Het schilderen van al het mdf was nog het meeste werk. Volgende keer bestekken we alles in gegrond mdf want dat scheelt echt een berg werk. Ik kan deze site echt aan iedereen aanraden!

De buitenmaten van het project

Ca. 280,0 x 50,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Dion en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

415,41 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken