Tafel op maat van Timmerpaneel Vuren, door Karen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Karen

Karen

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Lang hebben we gezocht naar een lange, smalle en zwarte eettafel, maar wat een bedragen werden hiervoor gevraagd! Uiteindelijk hebben wij via OPMAATZAGEN.nl een vurenhouten blad besteld in de maten die wij wilden (75,0 cm x 250,0 cm). Doordat het blad verstek is gezaagd, oogt het luchtig en fijn, terwijl het blad toch echt bijna 3,0 centimeter dik is.

Hoe heb je de tafel gemaakt?

Toen het op maat gezaagde paneel thuiskwam begonnen we met een en likje verf. Vervolgens plaatste we losse poten (goedkoop online besteld) en voilà: precies wat we zochten! De nerven van het hout zijn nog goed te zien, echt pràchtig. Werkje van niks dankzij OPMAATZAGEN.nl!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De afmetingen zijn 75,0 x 250,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Karen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

332,80 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken