Tafel in de boot, door Bé

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Bé

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Ik heb in onze boot van de zitgedeelte (een treinzit) een hoekbank gemaakt. Met deze losstaande tafel kunnen we nu rondom de tafel met meerdere personen zitten.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik had voor dit project een op maat gemaakte tafelblad nodig en na het zoeken op internet, kwam ik uw bedrijf tegen. Na de bestelling werd de plaat spoedig geleverd. Omdat de plaat precies zo was geleverd zoals ik hem had besteld. Hoefde ik deze plaat alleen maar meer te lakken. Dit heb ik in 3 lagen gedaan. Door gebruik te maken van een tafelpoot uit een camper of caravan is de tafel gemakkelijk te verstellen. Zowel de hoogte, zijdelings als roterend.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

80,0 cm x 60 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken