STULPR ovalen eettafel in Duropal Acacia, door Zoë

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Zoe

Zoe

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Eettafel met tafelblad opmaat gezaagd.

Super leuk project om zelf te kunnen bepalen hoe groot mijn eettafel zou worden. Met mooie design poten onder de tafel is het een echte eye catcher. Hou met de poten we rekening met de uitsparing die in de tafel zit. Niet ieder type poten kan dus onder deze tafelbladen.

Groot tafelblad op maat

Via vrienden van ons heb ik design tafel poten weten te krijgen. Deze poten moesten met een flink aantal schroeven vast gezet worden aan het tafelblad. Voor deze schroeven ben ik naar de lokale bouwmarkt gegaan. In mijn geval de Hubo. Hier hebben ze super geholpen met welke typen schroeven ik moest gebruiken.

Met een Bosch easy impact heb ik de schroef gaten eerst voor geboord om ervoor te zorgen dat de hout schroeven goed in het tafel blad zouden geleiden.

De afmetingen van het blad

210,0 x 90,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken