Salontafel met een eiken blad en matzwarte poten

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Karel

Karel

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Ik heb een salontafel gemaakt met inox frame en een eiken blad. Afmeting: 115,0 bij 115,0 cm Totale hoogte 30,0 cm. Het eiken blad heeft een dikte van 19 mm.

Hoe heb je jouw tafel gemaakt?

Ik heb een salontafel met inox frame en eiken blad gemaakt. Eerst heb ik het inox frame op maat gemaakt en gelast en daarna de bevestigingsgaten geboord om het blad aan het frame vast te maken. Het frame heb ik vervolgens matzwart gespoten. Ik heb een eiken blad besteld bij OPMAATZAGEN.nl waarvan ik zeer tevreden ben wat betreft afwerking, kwaliteit en levering. Het eikenblad heb ik licht geschuurd en daarna twee maal vernist. Daarna heb ik de bevestigingsgaten om het blad aan het frame te bevestigen voorgeboord en vervolgens bevestigd met houtvijzen.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen van het eiken blad zijn 115,0 bij 115,o cm met een dikte van 19 mm. De totale hoogte van de salontafel is 30,0cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Karel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

576,55 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken