Ronde tafel van Betonplex Berken Wit, door Myrna

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Myrna

Myrna

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Van een rond gezaagde plaat betonplex hebben we een uniek tafelblad gemaakt. Vooral de kopse kant met alle hout lagen vind ik erg mooi geworden.
De metalen witte poot hebben we apart gekocht.

Hoe heb je de tafel gemaakt?

De tafelpoot hebben we apart gekocht. Vervolgens hebben we bij OPMAATZAGEN.nl het tafelblad besteld. Ik was erg blij met het witte betonplex. Zo is het blad meteen bestand tegen een stootje en de kopse kant geeft het een Scandinavische uitstraling. Voor de stevigheid van het monteren van de poot aan het blad, hebben we een extra ronde cirkel besteld. Die is van wit populieren multiplex, 18mm dik. De kleinere cirkel hebben we aan de onderkant van het blad gelijmd en geschroefd. Op die manier hebben de schroeven waarmee we de tafelpoot vast hebben gezet meer grip.

Wat zijn de afmetingen van het tafelblad

De diameter van het tafelblad is 140,0 cm, dikte is 18 mm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Myrna en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

404,38 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken