Op maat gemaakte MDF gegrond panelen toegepast tijdens Independent Hotel Show 2023, door Ingrid

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ingrid

Ingrid

NL

Gemiddeld

1 minuut

Als ontwerper heeft Ingrid de opdracht ontvangen om de lobby vorm te geven. Ze heeft er onder andere voor gekozen om op maat gemaakte MDF gegrond panelen online te bestellen en toe te passen in haar ontwerp. 

Omschrijving van Ingrid

De Lobby heb ik ontworpen door alleen de kleur blauw te gebruiken. Het is een cirkel die volledig is afgesloten met gordijnen. Hierin staan 7 prachtige op maat gemaakte platen als tafel gepresenteerd. Hieraan zijn franjes gemaakt, met twee zitballen aan de tafel. Voor de entree heb ik de kleur rood gebruikt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb dit project kunnen realiseren door met verschillende partners samen te werken. Textiles en more voor de gordijnen en het tapijt, Ella Health voor de zitballen, Incentives voor de geuren en LYP planten voor de kunstplanten. Deze partners hebben hun eigen producten kunnen presenteren in mijn eigen ontworpen lobby. Door middel van een bestaand ontwerp, ben ik aan de slag gegaan om daarbij partners te zoeken. Het was een ontzettend fijne samenwerking. Ik bedank mijn partners hiervoor

Afmetingen van mijn DIY project

800,0 x 1100,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ingrid en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

170,87 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken