In de massa geverfd MDF

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Sami

Sami

FR

Makkelijk

1 minuut

Beschrijving van Sami

We snijden MDF-platen met een laser om kunstwerken te maken die een herinnering, een emotie oproepen. We hebben twee collecties: stad en decoratie. Wij zijn erg trots op onze prestaties, die ronduit subliem zijn! Hier is onze site als je een kijkje wilt nemen: Creart Bordeaux, wij zijn Bordeaux-makers. We maken elk ontwerp op de computer en gaan vervolgens naar onze werkplaats om ons werk uit te snijden.

Hoe ik dit project heb gemaakt

Dankzij een lasersnijmachine werken we met een gedeelde werkplaats , hebben we onszelf getraind in het gebruik van een lasercutter. Wat niet eenvoudig te gebruiken is, te configureren, het is technisch erg ingewikkeld maar we zijn zeer tevreden met het eindresultaat! We zijn erg trots op onze prestaties, die ronduit subliem zijn!

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

15m2

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Sami en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

81,33 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken