Nieuw boeiboord voor dakkapel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.beStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Geert

Geert

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Samenvatting

Ben jij ook toe aan een nieuw boeiboord net zoals Geert? Om je boeiboord te vernieuwen is Multiplex Okoumé Watervast Gegrond een ideaal plaatmateriaal. 

Omschrijving

Onze boeiboord was toe aan vervanging 

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Het rolluik van de dakkapel is weggewerkt achter het boeiboord. Mooi; maar minder als het koord van het rolluik stuk gaat. Om niet de hele boel te hoeven slopen (dak-trim en bitumen dak) heb ik besloten om het boeiboord er af te zagen. Toen dat gebeurd was ben ik op zoek gegaan naar nieuw materiaal. Ik heb gezocht naar Multiplex Okoumé Watervast Gegrond, omdat dit er origineel ook op zat. Voorheen bestond het boeiboord uit twee delen met in het midden een naad. Ik vond dat minder mooi en wilde nu een boeiboord uit één (1) geheel. De doe-het-zelf zaken konden de lengte van 288 centimeter niet leveren. Een groothandel in bouwmaterialen kon dat wel maar dan moest ik een complete plaat afnemen en dat liep behoorlijk in de papieren. TOSIZE.com bood daarin een uitkomst door grote maten te leveren en alleen maar in kosten te brengen wat er daadwerkelijk nodig is.

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken