De schuur opknappen met multiplex en betonplex

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Koos

Koos

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ben jij ook toe aan nieuwe boeidelen voor je schuur? Koos maakte de boeidelen zelf van Multiplex Okoumé Watervast en Betonplex Antislip. Wil jij weten hoe hij dit klusproject aangepakt heeft? Lees het hier!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Zowel het hout als het beton was verrot van mijn schuur. Ik heb zelf een nieuw kozijn gemaakt en een kleine 80kg beton gestort. De boeidelen was een probleem, ik moest lengtes hebben van 3 meter. Als je dit überhaupt in de buurt van Leiden kon kopen moest je een hele plaat nemen. Ik vond TOSIZE.be op internet. Je betaalt daar alleen wat je afneemt. Heb daar de boeidelen besteld samen met een plaat betonplex. Toen ik het in Veenendaal ging halen stond alles klaar. Mooie gave delen, nergens beschadigd, exact op maat gezaagd en ook aan een lengtezijde schuin afgekant. Een zeer vriendelijk personeelslid heeft ook nog alles voor me naar en in de auto gesjouwd. De boeidelen van Okoumé waren makkelijk te verwerken. Ik heb ze in de blanke lak gezet en de houtnerf kwam prachtig naar voren. Zeer groot compliment voor dit bedrijf en zeker aanbevelingswaardig!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Koos en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

204,17 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken