Kookeiland verlengen met een bar-blad, door Koen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Koen

Koen

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een bar gemaakt als verlengde voor ons kookeiland om aan te zitten. De krukken volgen nog natuurlijk! Door het eiland met een bar te verlengen kunnen we aan beide kanten optimaal gebruik maken van de ruimte met lades.

Het kookeiland verlengen met een eiken bar-blad

Het eiken blad is verlijmd op het werkblad en in op een metalen onderstel gemonteerd. Behandeling met een transparante lak volgt op korte termijn nog. Dit voor een langdurig mooi resultaat. Ook zullen we in de toekomst nog een metalen mat zwart frame toevoegen met een 10,0x10,0 koker. Het eiland is nu in totaal bijna 4,5 meter lang en iets meer dan 1 meter breed. Zowel het werkblad als het bar blad zijn mooi modern dun met iets minder dan 3,0 cm dikte.

Bar op maat maken

115,0 bij 103,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken