Keukenbar van massief beuken op maat, door Franklin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Franklin

Franklin

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Keukens in jaren 30 huizen zijn vaal klein (3m x 2,5m). Hierdoor heb je heb weinig werkblad. Om meer werkblad te creëren hebben we een eenvoudige en toch strakke keukenbar gemaakt. Gezellig als je staat te koken en functioneel als werkblad of voor een borrel rondom de keuken.

Keuken verlengen met keukenbar

We hebben twee planken op maat laten zagen (in verstek). Het hoogteverschil hebben we met een zaagmachine gezaagd zodat het mooi recht is. Een decoupeerzaag geeft een minder mooie en vaak minder rechte zaagsnede.
Beide planken met elkaar bevestigd waarbij we met schilderstape beide verstekzijden perfect aansluitend hebben gemaakt (zie ook YouTube filmpje hoe dit makkelijk te doen). Daarna voorboren en vastschroeven. Schroeven verzonken en met beetje houtplamuur opgevuld.
Als laatste afgewerkt met ebbenhout beits.
Bevestiging aan de muur met een aluminium hoekprofiel.

De afmetingen van het project

Het keukenblad is 50,0 cm diep, 90,0 cm lang en 100,0 cm hoog. Houd rekening met eventueel hoogteverschil van de keuken- en Kamervoorzitter bij het bepalen van de hoogte.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Franklin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

345,83 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken