Keukenplanken met achterwand

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Eddy

Eddy

NL

Gemiddeld

1 minuut

Wat heb je gemaakt?

In de keuken was boven de wasbak een kastje geplaatst. Achteraf geen fijne keuze geweest voor wat langere mensen. Dit kastje verwijderd en een paar mooie dikke planken opgehangen. Aangezien de wand vrij was, maar gelijk de achterwand bekleed.

Hoe heb je de planken gemaakt?

Allereerst natuurlijk gekeken waar je tegen een redelijke prijs een paar mooie planken kunt kopen. Waar dat is blijkt natuurlijk wel! Vervolgens hebben we het kastje en de afzuigkap verwijderd. Daarna heb ik de achterwand bekleed met Decowood schelpwit. De bedrading voor de verlichting natuurlijk onzichtbaar achter de wand. De planken zijn vervolgens geschuurd en met kleurbeits, licht eiken, bewerkt. Uiteindelijk was de grenen plank na 5 keer beitsen op de juiste kleur. Daarna eerst nog afgelakt, om het afnemen makkelijker te maken. Steunen gemonteerd en de onderverlichting gemonteerd. Daarna de 2e plank opgehangen. Uiteindelijk de spulletjes op de planken gezet. Het resultaat mag er zijn!

Wat zijn de afmetingen van de planken?

2 planken van Timmerpaneel Grenen in de afmeting 1200 x 250 x 40 mm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Eddy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

140,26 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken