Epoxy eettafels met een basis van MDF, door Faralda

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Faralda

Faralda

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Verschillende epoxy eettafels. Allen zijn met de hand gemaakt met epoxy giethars. Door verschillende pigmenten toe te voegen is er een natuursteen achtige uitstraling ontstaan.

Unieke Epoxy eettafels

De tafelbladen geprimed met gesso en dit goed laten drogen. Vervolgens licht opgeschuurd en ontvet. Daarna de epoxy giethars klaargemaakt door te mengen met de pigmenten. Door met speciale technieken de pigmenten door elkaar te laten vloeien zijn de effecten ontstaan. Na 24 uur drogen is het tafelblad weer opgeschuurd en ontvet. Vervolgens is een 2e laag epoxy aangebracht. Dit heeft nog 3 dagen moeten drogen voordat het onderstel kon worden bevestigd met schroeven. Viola!

Epoxy eettafels op maat gemaakt

160,0 x 90,0 en 180,0 x 90,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Faralda en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

764,30 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken