Een zelfgemaakte ton-vormige eettafel van MDF, door Dennis

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Dennis

Dennis

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Zelf een eettafel maken is eenvoudig door je zaagwerk online te bestellen. En met de unieke beschikbare vormen kan je helemaal je eigen stijl bepalen. Zo heeft Dennis een uniek tafeblad gemaakt van MDF lakdraagfolie en heeft hij gekozen voor een ton-vorm.

Omschrijving van Dennis

Wij hebben onze nieuwe eettafel gemaakt met het op maat gezaagde blad. Het blad is gemaakt van mdf met lakdraagfolie en we hebben er stalen hairpin poten onder gezet.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Wij hebben een MDF met lakdraagfolie laten zagen in de vorm Ton, de dimensies zijn 140 lengte x 90-110 breedte waarvan 110 in het midden en 90 aan de uiteindes. Super blij met de kwaliteit , ons blad is erg sterk en strak gezaagd, door de lakdraagfolie konden we direct beginnen met verven. Hoge tafels zijn lastig te vinden dus door op deze manier zelf de stalen hairpins eronder te zetten was dit een ideale oplossing.

Afmetingen van mijn DIY project

140,0 x 110,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Dennis en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

105,20 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken