Art Deco tafel met marmeren bladen op een Okoumé voet, door Jesse

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jesse

Jesse

NL

Gemiddeld

2 minuten

Zoek jij ook een oplossing net zoals Jesse om een unieke tafel te maken van Okoume hout? Bij TOSIZE.be helpen we je graag om jou ideale tafel te maken. Zo zagen wij jouw doorgegeven afmetingen in jou gewenste plaatmateriaal! Hierdoor heeft Jesse nu een artistieke tafel in de woonkamer. 

Omschrijving van Jesse

Een tafel met een blad van 3 zware marmeren bladen op een solide maar elegant onderstel van Okoumé 25mm multiplex. De rechte planken maken samen een ronde vorm.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Enige tijd geleden kon ik een aantal marmeren tafelbladen overnemen van een horecabedrijf. Ik heb lang gezocht naar een oplossing die sterk genoeg was om het gewicht van de marmeren bladen te dragen. Ik kwam steeds uit bij dure en koud ogende staalconstructies die ik moest laten lassen. Uiteindelijk kwam ik op een houten constructie die ik heb uitgewerkt in een online tekentool. Een art-deco-ontwerp met geometrisch lijnenspel dat uitstekend in onze jaren 20 woning paste. Hiervoor had ik echter heel specifieke en precies gezaagde planken nodig. Opmaatzagen.nl bood de oplossing en nu heb ik een unieke tafel waarvan ik met trots kan zeggen dat ik hem zelf heb gemaakt!

Afmetingen van mijn DIY project

75,0 cm x 228,0 cm x 75,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jesse en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

275,65 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken