Twee TOSIZE Furniture wandkasten in naturel eiken, door Ivonne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Ivonne

Ivonne

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Ivonne

In onze showroom hebben we twee kasten naast elkaar gezet om een wand op te vullen. Dit is een mooi voorbeeld van hoe het ook kan! Twee kasten van 100,0 cm breed naast elkaar voor een speels effect op de wand. De indeling van de kasten is hetzelfde, maar gespiegeld aan elkaar. En om het verschil tussen enkele en dubbele deuren te laten zien, zijn deze opties ook beide in een van de kasten toegepast.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik ben begonnen met het opmeten van de wand, rekening houdend met het gordijn wat er nog naast hangt. Daarna heb ik bepaald hoe hoog en hoe breed de kasten mochten worden en vervolgens heb ik een indeling gemaakt die gespiegeld kon worden in de andere kast. Omdat de kasten niet te groot zijn, heb ik gekozen voor 28mm dikke planken. Het materiaal is naturel eiken wat heel handig is omdat het als is afgewerkt en dus niet meer geschilderd hoeft te worden. Het staat ook echt prachtig tegen de mooie groene wand!

Afmetingen van mijn DIY project

Beide kasten zijn:
H: 240,0 cm
B: 100,0 cm
D: 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2803,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken